C2: alkusarjassa kukistui vain Jäppärä

Flanelsin C2-poikien osalta alkusarja päätettiin 23.10. Hämeenkoskella. Pojoja ei saatu kotiin tuomisiksi, mutta varsinkin viimeisen ottelun taistelusta jäi erittäin posetiivinen fiilis.

Päivä alkoi huikean hollolalaisen HU-46:n kohtaamisella. Ennakkoon Flanelsilla ei juuri ollut mitään jakoja ja siihen nähden ainakin eka erä oli suoranainen ylläriesitys pojiltamme. Flanels teki heti alkajaisiksi ns. James Bondit eli ensimmäisen osumansa ajassa 0.07! Tästä vastasi Herman Enke. Toisen teki HU ja seuraavan viiden minuutin kieppeillä Flanels, made by Jussi Kemppi. Hollola nakutti perään triplat ja toiseen erään lähdettiin HU:n komennossa 2-4. Tämän jälkeen peli eteni odotetun kaltaisesti: HU-46 mätti jokaiseen erään neljä kassia ja kun Flanels sai kahden päälle yhteensä vielä kolme, niin loppulukemat 5-12 Hollolalle, joka muuten voitti lohkon lähes puhtaalla suorituksella. Flanelsin loput maalit kirjattiin Aleksi Kolunsaralle, Samba Sissoholle ja Tuukka Jussilalle. Erityismaininnan tästä pelistä ansaitsee Flanelsin osalta veräjänvahtina hienosti pelannut Aleksi Luri, joka torjui pari, kolme ns. mahdotontakin.

Toisessa ottelussa vastassa oli turnauksen isäntäjoukkue Kosken Dynamo, jonka piti voittaa Flanels päästäkseen lohkossamme toiseksi ja sitä myötä alueelliseen SM-karsintaan HU:n tapaan. Flanels ei tehnyt KD:n tavoitteesta millään tavoin helppoa, vaan pisti dynamolaiset tosi tiukoille. Herman aloitti edellispelin tapaan maalinteon, nyt tosin vasta ajassa 0.19. KD onnistui tasoittamaan 13 minuuttia myöhemmin ja toinen vartti alkoi 1-1 -tilanteessa. Tokassa KD meni ensin 2-1 johtoon, mutta Flanels tasoitti Jesse Lampisen osumalla, minkä jälkeen hallissa valot sammuivat ja palautuivat takaisin n. 15 min seisokin jälkeen. Puoli minuuttia tästä KD maalasi ja tilanne oli 3-2. Tässä vaiheessa ohjelmassa oli ollut ja oli edelleenkin pienoinen jäähysuma: katumusaitiossa vieraili molempien joukkueiden pelaajia. Lisää maaleja ei sitten nähtykään (paitsi yksi Flanelsin hylätty), joten loppusummeri päätti kovan taistelun Kosken Dynamon 3-2 -voittolukemiin. Todellakin mainio esitys Flanelsilta, mikä ilolla todettakoon. Jalustalle nostettakoon jälleen molari, tällä kertaa Jere Dammert.

Alkusarjan viidesta ottelusta yksi voitettiin ja neljä hävittiin – tästä tulemana lohkon viides sija. Tämä tietää jatkopelejä aluesarjassa, jossa mukana 9 muutakin joukkuetta. Aluejatkosarjan lohkovoittaja pääsee sitten keväällä valtakunnalliseen SM-Playoff -karsintaan.