D95-pojat Mäntyharjulla

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli kotijoukkue MäVi joka meni 3-0 johtoon, mutta Flanels sai rivit kasaan ja tasoitti pelin parissa minuutissa. Tämän jälkeen tehtiin maaleja vuorotellen, lopulta MäVi sai tunnustaa Flanelsin paremmakseen lukemin 9-10

Toisessa pelissä vastaan asettui Voiku Lappeenrannasta. Alku oli toisintoa ensimmäisestä pelistä kun Voiku meni 0-3 johtoon, mutta Flanels aloitti kirin ja tasoitti pelin. Toisessa erässä pallo pomppi onnekkaammin vastustajalle joka pääsi karkaamaan 4-9 johtoon. Kolmas erä meni tasan 3-3 ,joten Voiku nappasi voiton lukemin 7-12

Flanelsin tehokkain oli ykköskentässä pelannut ”lainamies” Santeri Åkman tehden 6 maalia, muutenkin koko kentällinen oli varsin hyvässä pelivireessä.

Myös Antti Kärnä oli löytänyt maalijyvän kohdalleen, tehden 4 maalia.

Jatko

Seuraava turnaus 9.3 Lappeenrannassa jossa vastassa NST (klo 11.00) sekä Kosken Dynamo (klo 13.00)