Flanels II ja Fiilis sopuisaan tasuriin

Flanels II avasi kautensa keskiviikkona pelaamalla harjoitusottelun viime kaudesta tuttua SB Fiilistä vastaan. Ottelu pelattiin tehottomalla 20 minuutin peliajalla, ja kun ottelu päättyi tasalukemiin 5-5 (2-0, 2-4, 1-1) selvitettiin joukkueiden välinen paremmuus rangaistuslaukauskisalla, jonka Fiilis vei maalein 0-1.

Ottelun ensimmäinen erä oli hienoista Flanelsin hallintaa, mutta ottelun edetessä myös Fiilis pääsi peliin paremmin mukaan. Kotijoukkue oli liikkeellä 3 kentällisellä, kun taasen Fiiliksellä oli matkassa vain maalivahti ja 7 kenttäpelaajaa. Materiaaliylivoimasta johtuen Flanels pyrkikin hallitsemaan pelin virtausta, Fiiliksen tyytyessä panostamaan vastahyökkäyksiin.

Vaikka kyseessä olikin vasta kauden ensimmäinen harjoituspeli, Flanelsin otteet olivat selvästi lupauksia antavampia kuin viime kaudella. Erityisesti uudet pelaajat esiintyivät edukseen: jokaisessa kotijoukkueen maalissa oli tavalla tai toisella mukana uusi kasvo.