Flanelsin salibandykoulut ovat monipuolisen liikunnan harrastamisen matalan kynnyksen toimintaryhmiä, joissa pelataan paljon sekä tehdään erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja ja kokeillaan tarvittaessa myös muita lajeja.

Club lukio on tarkoitettu Joutsan lukiossa opiskeleville tytöille ja pojille. Tämän ryhmän osallistujat voivat käydä myös Äijäsählyn sekä Rouva- ja Lady-sählyn vuoroilla.

Yhteystiedot ja ohjaajat

Jonna Keihäsniemi, harrastetoiminnan vastuuohjaaja, seurakehittäjä
jonna.keihasniemi(a)flanels.org
040 747 9381

Muut ohjaajat

Harjoitusvuoro ja MyClub-jäsenpalvelu

Harjoituksiin ilmoittaudutaan MyClub-jäsenpalvelussa, jota seura käyttää myös mm. sisäiseen tiedotukseen. MyClubin aktiivinen käyttö ja seuranta on tärkeää.

Harjoitusvuoro on Joutsan liikuntahallilla maanantaisin klo 15.45-17.00. Kokoontuminen liikuntahallilla aina 15 minuuttia ennen vuoron ilmoitettua alkamisaikaa. Seuraa MyClubia aktiivisesti

Varusteet

Suositeltavaa on hankkia sisäkengät ja sopivan pituinen maila. Suojalasien käyttö on juniori-ikäisillä pakollista.

Suojalaseja ja mailoja voi tarvittaessa lainata paikan päältä, mutta suosittelemme hankkimaan omat (esim. Tokmanni, Joutsa).

Ohjaajat jakavat maalivahtivuorot. Seuralla on varastossa useita hyviä maalivahdin varustesettejä. Mikäli haluat toimia maalivahtina vakituisesti, kerro siitä ohjaajille, tällöin sinun on mahdollista saada oma varustesetti.

Maksut

Jäsenmaksu
– perhejäsenmaksu 25,00 e

Kausimaksu
– 25,00 e, jos käyt vain Club Lukion vuorolla
– 45,00 e, jos haluat käydä muulla sinulle soveltuvalla vuorolla (Äijäsähly, Rouva- ja Lady-sähly, Flanels NG, miehet edustus, naiset edustus)

Kausimaksu sisältää Salibandyn Ryhmäpassin, joka muodostuu lisenssistä ja vakuutuksesta. Tutustu tarkemmin lisensseihin ja vakuutuksiin täällä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone