Flanelsin salibandykoulut ovat monipuolisen liikunnan harrastamisen matalan kynnyksen toimintaryhmiä, joissa pelataan paljon sekä tehdään erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja ja kokeillaan tarvittaessa myös muita lajeja.

Tämä Salibandykoulun ryhmä on tarkoitettu 2003–2005 syntyneille pojille, eli yläkouluikäisille. Myös Rouva- ja Ladysählyyn osallistuvat tämän ikäluokan tytöt voivat halutessaan osallistua ryhmän toimintaan.

Samalla maksulla voit osallistua myös Flanels NG -ryhmän toimintaan. Tämä ryhmä on tarkoitettu pidemmälle vietyyn salibandyn harrastamiseen. Tule rohkeasti mukaan!

Yhteystiedot ja ohjaajat

Jonna Keihäsniemi, harrastetoiminnan vastuuohjaaja, seurakehittäjä
jonna.keihasniemi(a)flanels.org
040 747 9381

Muut ohjaajat

 

Harjoitusvuoro ja MyClub-jäsenpalvelu

Harjoituksiin ilmoittaudutaan MyClub-jäsenpalvelussa, jota seura käyttää myös mm. sisäiseen tiedotukseen. MyClubin aktiivinen käyttö ja seuranta on tärkeää.

Harjoitusvuoro on Joutsan liikuntahallilla maanantaisin klo 15.30-16.45. Kokoontuminen liikuntahallilla aina 15 minuuttia ennen vuoron ilmoitettua alkamisaikaa. Seuraa MyClubia aktiivisesti

Varusteet

Suositeltavaa on hankkia sisäkengät ja sopivan pituinen maila. Suojalasien käyttö on juniori-ikäisillä pakollista.

Suojalaseja ja mailoja voi tarvittaessa lainata paikan päältä, mutta suosittelemme hankkimaan omat (esim. Tokmanni, Joutsa).

Ohjaajat jakavat maalivahtivuorot. Seuralla on varastossa useita hyviä maalivahdin varustesettejä. Mikäli haluat toimia maalivahtina vakituisesti, kerro siitä ohjaajille, tällöin sinun on mahdollista saada oma varustesetti.

Maksut

Jäsenmaksu
– perhejäsenmaksu 25,00 e

Kausimaksu
– 45,00 e

Kausimaksu sisältää Salibandyn Ryhmäpassin, joka muodostuu lisenssistä ja vakuutuksesta. Tutustu tarkemmin lisensseihin ja vakuutuksiin täällä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone