Äijäsählyllä vieraita lännestä

Kunnon alkulämpö alle, eli: takki päältä, kengät jalkaan ja nauhat kiinni, pari vetoa mokelle ja peliliivi päälle. Kaikki piti tehdä vimpan päälle, sillä tällä kertaa oli tosi kyseessä… Flanelsin Äijäsähly sai nimittäin maanantaina vieraita länsinaapurista, elikkäs Tammijärveltä.

Sitten itse kahakkaan. Tammijärvi lähti siihen parilla viisikolla, Flanelsin Äijäsähly kolmella hyökkäysvitjalla ja kahdella pakkiparilla. Äijäsählyn maalissa Söör Vili, Tammijärvellä puolestaan Äijäsählystäkin tuttu Tommi Aaltonen. Peliajaksi sovittiin neljä vartin erää, joskin viimeinen venytettiin 20 minsaan.

Maalimäärien kehittymisestä reportterille ei jäänyt sen tarkempaa mielikuvaa kuin että Tammijärvi repäisi parin ekan erän aikana muutaman maalin eron. Sitten Äijäsähly hivuttautui hiljalleen ja pääsi päätös erässä parhaimmillaan vain kahden maalipisteen takaa-ajoon. Loppulukemiksi kirjattiin 9-13.

Kovia pelimiehiä riitti kummassakin tiimissä. Äijäsählystä eniten maalipaikkoja järjesteli Vesku Kuurne, ja taisi tehdä itsekin vähintään kaksi osumaa ellei enemmänkin. Tammijärven riveistä erottui puolestaan luhankalainen, jo 90-luvulla Luhangan Väreen riveissä viilettänyt Eero Aro, joka luuti takuuvarmasti puolustajan paikalla.

Seuraava kohtaaminen järjestettäneen keväällä.

Äijäsählyn rosterissa tänään: T. Saari (mv.), J. & P. Liukkonen, P. Hentinen, H. Röksä, H. Tabell, V. Kuurne, K. Virtanen, M. Nikkanen, M. Palander, P. Oksanen, T. Pietilä, M. Pynnönen ja V. Ruuhinen. Yleisöä: ainakin yksi.