C2: aluejatkosarja alkoi kahdella voitolla

Flanelsin C2-pojat haki täydet pisteet 20.11. Imatralta, missä pelattiin aluejatkosarjan ensimmäinen turnaus. Ensiksi Flanels kaatoi Jäppärän ja sitten Pyhtään. Hieno alku siis kaikkiaan 18 ottelua käsittävään, kevääseen 2012 kestävään aluejatkosarjaan.

Jäppärää vastaan kaksi ensimmäistä erää Flanelsin pelaajat liikkuivat mukavasti ja ajoittain heiltä nähtiin hyvää pallokontrollia. Kolmannessa erässä tempo laski, mutta nollapeli piti kuitenkin loppuun saakka. Tästä erityismaininta maalivahtina pelanneelle Aleksi Lurille.

Pyhtään Yritystä vastaan ensimmäinen erä sujui mallikkaasti ja toiseen lähdettiin Flanelsin johdolla 2-0. Toisessa erässä vastustaja pääsi juonesta kiinni ja sai aikaiseksi kaksi kassia Flanelsin ollessa tehoton, joten kolmanteen mentiin tasatilanteessa 2-2. Erätauolla valmennusosasto vesapekan tiukka herättely tuotti toivotun tuloksen: Flanels mätti putkeen viisi maalia. Pyhtää kuittasi ihan lopussa parilla osumalla, mutta se ei enää uhannut Flanelsin voittoa.