Päivitetään myöhemmin kaudelle 2020-2021.

Turnauskalenteri

Joutsan liikuntahalli

Harjoitus- ja pelipaikkana Flanels ry käyttää Joutsan liikuntahallia, joka on valmistunut vuonna 2007. Liikuntahallin omistaa Joutsan kunta sen välittömässä läheisyydessä ovat muun muassa yleisurheilukenttä, palloilukentät, sisä- ja ulkokuntosalit, pururadat / hiihtoladut sekä Joutsan koulukeskus.

Osoite: Tapiontie 3, Joutsa
Sijainti kartalla, Kansalaisen karttapaikka
Sijanti kartalla, Googlemaps

Kaukalon mitat: 20 m x 37,25 m
Lattia: aluejoustava rakenne, pinnoitteena saumaton massa; pinnoite uusittu toukokuussa 2018

Joukkueille on yleensä varattu oma pukuhuone (suihku saattaa olla yhteinen). Lukitsemismahdollisuutta ei ole. Siisti pukuhuone turnauksen päätteeksi, kiitos.

Linja-autoilla paikalle saapuvat joukkueet huomio: ystävällisesti pyydämme, että linja-autot pysäköidään liikuntahallin lähellä olevalle ns. alatasanteelle (urheilukentän taso). Ei ylös liikuntahallin viereen, koska parkkipaikka ruuhkautuu herkästi.

Ruokapaikat Joutsassa

Flanelsin turnauksissa on aina kioski, josta saa ostettua mm. kahvia, limsaa, makeisia, sämpylää tai ruispaloja jne. Meillä voit maksaa käteis-tai korttimaksulla!

Joutsassa on useita ravintoloita, jotka palvelevat mielellään Flanelsin järjestämissä kotiturnauksissa vierailevia joukkueita taustajoukkoineen. Ryhmävierailusta kannattaa ilmoittaa aina ennakkoon. Seisova pöytä löytyy viikonvaihteessa Joutsassa varmuudella Huttulasta ja ABC Joutsasta.

Aatto ja Elli

ABC Joutsa

Teboil Huttula

Grilli-kahvio Tikander Oy

Yhteyshenkilöt

Tuukka Jussila, turnauspäällikkö
045 1235853

tuukka.jussila(a)hotmail.com

Päivystävä huoltomies
Joutsan kunta
040 740 3354